Att dejta är inne

Dating som är en gammal amerikansk sedvänja har kommit till Sverige för att stanna. Och så var det detta med nät dejting. Kanske just du kan hitta din soulmate bland dessa myriader av bredband som växer sej fram genom vårt av långa land. Man må säga vad man vill men dom politiker som ville satsa på “Bredband till alla” insåg nog inte vidden av vad det skulle kunna leda fram till .
För snart träffas ingen på krogen längre. Dejta via nätet är det senaste.
Ãtminstone om man ser det ur utgångspunkten av att amerikanerna nät dejtar som aldrig förr och vi svenskar alltid ska göra likadant. Allt detta enligt Nielsen Netrating som kommit fram till att under de senaste 3 månaderna har 897.000 svenskar besökt en kontaktsajt på internet. Männen är dom som dominerar mest på kontaktsajterna. Kärlekssuget är stort i vårt avlånga land och många vill möta kärleken. Dejting sajterna är de sajter som växer snabbast enligt SVD och match.com ökade sin sin krets av kärlekstörstande svenskar med 235%. Inte illa alls. Dajting på högsta nivå.

Kom ihåg att alla är ute och dejtar så det är inget du behöver skämmas för längre. Att skriva kontaktannonser var lite pinsamt för många tidigare. Den tiden är passe. Nu är det Nät dejting som gäller Så skriv en annons och sätt igång.

Attraktivt hitta partner på nätet läs mer
Dejta har blivit en fluga >>

Amerikaner är beredda att satsa stora belopp på att hitta sin livspartner. Läs mer Mitt råd är “dejta mera” din tvillingsjäl kanske finns därute i sajberia och det finns många som bara väntar på just dej . Det dejtas både i slott och koja, på landet och i storstäderna. Ja till och med bönderna har en egen dejtingsajt. Och många är dom lyckliga som har mött sin soulmate via att dejta på nätet. Läs ett kåseri om ett möte på nätet. Kanske kommer våra barnbarn kommer att säga, mormor och morfar möttes på SprayDate eller varför inte relation.nu.
Själva träffade dom sin partner på Lunarstorm i sjuan. Ska bli intressant att se vad detta för med sej. Men motreaktioner kommer alltid det vet vi ju.
Du kan se den här sidan som liten guide om vad du bör tänka på när du ger dej ut i vimlet och testar att dejta på internet rätt och slätt. Och kanske kan du här på sidan hittar just ditt stamställe på nätet.
Att fantisera om drömprinsen/sessan är nåt som många gör, men på nätet har du faktiskt chansen att träffa rätt person pga av det breda utbudet. Och att välja rätt dejtingsajt för just dej är också viktigt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.