Bota ett Brustet hjärta

Ja alla har vi väl varit med om en kärlekssorg. Somliga har haft fler än andra och lika tråkigt är det varje gång, men skam den som ger sej.
Nånstans finns han eller hon prinsen eller prinsessan, kom ihåg att världen inte tar slut med en kvinna eller man. Men visst får man sörja ett tag.
Här kommer några filmer för sorgsna hjärtan.

Breaking the waves
En film om verkligt smärtsam kärlek.
I början av 1970-talet förälskar sig den unga och naiva flickan Bess, som bor i ett litet samhälle på den skotska nordvästkusten, i världsvane Jan som arbetar på en oljeplattform.

Garanterat upplyftande. Vad gör man när ens bäste vän plötsligt vill gifta sig med en annan? Julianne tänker göra allt II åratal har hon och Michael varit bästa vänner.

Min bäste väns bröllop
Garanterat upplyftande. Vad gör man när ens bäste vän plötsligt vill gifta sig med en annan? Julianne tänker göra allt II åratal har hon och Michael varit bästa vänner.

Det stora problemet om man har ett brustet hjärta eller är olyckligt kär är att man har svårt att tänka på någonting annat, men kan man hitta någonting som kan absorbera ens sinne så mycket att man för en stund glömmer bort sin olycka, då är man en god bit på väg.Jag tänkte att jag skulle försöka komma med några fungerande förslag som i alla fall för en stund kan få dig att komma på bättre tankar.

Skriv upp alla dina goda egenskaper. Ta fram ett gammalt fotoalbum och minns tider när du var lycklig och glad även utan honom/henne. Skrik, gråt, bli hysterisk.

Motionera. Låter tråkigt men hjälper faktiskt. långa promenader rekommenderas.
Ställ till med en hejdundrade fest för alla du känner. Dansa på en bardisk.Gå till en spådam som verkar trovärdig och njut av att någon för en stund ägnar hela sin uppmärksamhet åt bara dig och berättar både om dina positiva egenskaper och bra saker som kommer hända i framtiden. Kan varmt rekommenderas, dom säger oftast bra saker.
Försök komma på något som du skulle vilja vara riktigt bra på och gå in helhjärtat för att bli det. Fällskärmshoppning kanske? Bada naken. Skaffa en peruk och gå ut i den. Le mot folk. Bli snäll. Sitt inte hemma och uggla som en gammal uv.
Ät… Visst är kärleken med tillhörande sex en av livets största höjdpunkter men ätbara saker tillhör också den kategorin.
Samla dina vänner och utmana din tävlingsinstinkt med några sällskapsspel. Uttråka en nära vän med alla detaljer om personen om och om igen tills han/hon blir helt vansinnig och inser att det är dags att göra något åt dig och tar med dig på något kul.
Nu när han/hon inte finns där längre kan du ju vara hur vidrig du vill.Samla några vänner och ett antal liter kolsyrad dryck och tävla om vem som kan rapa längst.Skaffa ett beroendeframkallande Nintendospel eller dito, det blir man tydligen aldrig för gammal för. Gör någonting du är riktigt rädd för. Klappa en orm. Flirta med någon du finner attraktiv som inte liknar hjärtekrossaren. Se till att det är den absoluta motsatsen.Kanske testa internet dejting

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.