DEJTING IRL I riktiga livet

Sök kärleken hos match.com
Hur du kan fixa en dejt och var. Smarta tips hittar du här

Nätet i all ära men man kan ju dejta IRL med. Kanske ska förklara IRL, det står för “In REAL LIFE” alltså i riktiga livet på svenska. Internet är ju inte den enda platsen att träffa mr DP. Här kommer lite tips på var du kan hitta din drömdejt.

Här kommer tips på sätt att få kontakt. En god vän till mej
är väldigt framåt. När hon besökte ortens stora varuhus så inträffade följande. En kille i kassakön visade intresse så hon flörtade tillbaks. Dom pratade men hon visste inte hur hon skulle kunna träffa honom igen.Men smart som hon är kollade hon in hans registreringsnummer på bilen när han åkte. Sen ringde hon och kollade vem som ägde bilen. Och sen var det enkelt. Några dagar senare ringde hon den intet ont anande killen. Och visst, det blev till att dejta och kaffe med dopp blev det. Men det hela utmynnade inte i att hon träffade den stora kärleken. Men alla knep är tillåtna i krig och dejting, så våga lite.

Ett annat sätt är att ragga på platser som inte är typiska raggställen. Åhlens-kön är bra och biblioteket är annat sånt ställe. Där kan man finna en och annan goding.Då kan man ju börja sitt samtal med “Har du läst någon bra bok du kan tipsa om”
Eller “ska vi byta lånekort.”
Eller varför inte gå en kurs i svampplockning eller nåt annat spännande.
Kanske hur man själv fixar sin bil “din skruvdragare ser större ut än min “. När det sen ska dejtas så ge järnet. Visa dina bästa sidor om du känner att den du möter kan vara nåt för dej.
Men låt dej inte utnyttjas.
Det finns personer som bara vill träffa andra för att spegla sej och få bekräftelse och som ser detta som en sport så pass upp lite.
Många är bara ute efter att ha sex och det är väl helt ok om båda är inne på samma sak.

Men söker du mister Drömprins eller drömprinsessan och han/hon sin afrodite kan det lätt bli lite fel.
Du vill sitta och mysa framför en snyftare och han vill plocka fram handbojorna. Klart fel läge. Så kolla upp att ni är ute efter samma sak först. Men om du är ute efter en dejt IRL så var uppfinningsrik. Detta med Dejting är underskattat..

 

1.Skriv en kul profil –
Tips på hur finner du här

2.Sätt in ett välliknande foto

3. Ta dej tid att lära dej hur sajten fungerar och hur du

kan ta emot

och skicka meddelanden.

4.Var dej själv när du ska dejta tips

Det kommer du att tjäna på i längden.

Dejta försiktigt för det finns en och annan efterhängsen

person därute. Och att

Dejta är en trevlig form av umgänge med rätt person.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.