Dejting på nätet och secondlife

sje.jpg Apropå Dejting och speciellt nätdejting

Testade Secondlife förresten där du kan leva ditt andra Liv.

En online community där du skapa din egna 3 D värld. Påminner om Myst för er som spelat det, jag gjorde det på MAc för 1000 år sen .
‘Där mötte jag en trevlig designer från UK. Vi strövade runt och kollade in stället.

Du kan se ut precis som du vill och träffa nya roliga människor. Du kan skapa ett eget hem och i stort sett kan du göra allt du gör i verkligheten. Och så har man egen valuta där.
Jag måste försöka skaffa mej ett hem.
En fördel är om man har datorvana eller har spelat mycket dataspel.

Du kan gå med här

Känns som detta kan bli lite av ett favvoställe. Jag kommer att hålla er underättade.På Lördag är det helkväll på Tvåan om Dejting förresten missa inte det.
Orvar Säfström ska hålla i helkvällen och mmm Marie Hagberg dejtingcoach , Casper Hoeg Radil, dansk dejtingforskare, och Andreas Vestesson från bonde söker fru är med.

Det blir en en helkväll om att bli ihop. Kärleksförmedling har länge rört sig om att vänner, familj eller en professionell äktenskapsmäklare sammanfört två tänkbara personer som skulle kunna bli kära i varandra. Kärleken har behövt hjälp på traven i alla tider och idag har marknaden för kärleksförmedling växt explosionsartat. Det dyker upp fler och fler dejtingexperter och internetsidor för kärleksförmedling. I USA omsätter dejtingindustrin ca en miljard dollar om året och i Sverige är nätdejting och professionell matchmaking på frammarsch.

Apropå Dejting

Spraydate har fått ett ansiktslyft, inte en dag för sent .Riktig snygg blev sajten och påminner om gamla Spraydate. Hoppas sajten blir något snabbare också. Och nu ska man via Aftonbladet försöka få mer medlemmar. Gå in och läs mer på Spraydate.
Och Apropå dejting och utvecklingen av dejtingsajter tror somliga att communitys kommer att ta allt större roll i dejtasfären.
Läs Ken Yarmosh artikel om My space.
1. It’s Mega Popular
över 90 millioner användare på MySpace
2. Det är gratis.
3.Hos MySpace finns inte kravet att man måste hitta kärleken. Man kan bara vara vänner.
4. Det är tryggt.
5.Det är kul. Och har en social funktion.
Läs Artikeln om MySpace.
Apropå nätdejting så tror redaktören att många mindre sajter kommer att startas För allehanda specialintressen. Det kommer att bli mer nichat. Dom sajter som kan bjuda på ett kul innehåll har alla chanser att lyckas.

För Göteborgare och andra kolla in Göteborgsdejten.

Hoppas ni ska titta in lite nu och då, så ni hänger med i Sajberias eviga dejtingsåpa.
På tal om dejting så var jag inne på Spray och träffade en kvinna som mött kärleken på Spraydate så nog går det. Lycka till önskar redaktionen.
.

Här får ni lite dejtingtips.
Sök kärleken hos match.com/a>

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.