Dejtingsajter

 

Dejtingsajter

Det finns en uppsjö av olika dejtingsajter på nätet somliga är mer seriösa än andra.
Jag kommer att lägga upp lite om olika sajter här.

 

Match.com är en av dom största dejtingsajterna

Sajten är internationell och kan du tänka dej att flytta utomlands för kärleken är det ett perfekt ställe för dej. Du kommer att stöta på folk från världens alla hörn. Du kan välja att surfa runt bland alla singlar via Match-sajten. Bland annat kan du söka genom att välja olika kategorier som stämmer utifrån vad du letar efter.
Spraydate som var en favoritsajt i början av 2000 talet är nu också en del av Matchs nätverk.
Dejtingsajten säger att det finns 20 000 aktiva singlar om dagen i Sverige på sajten.

Om man aktivt söker så finns det ett stort urval av personer att välja på.Tyvärr finns det som på alla sajter en del dejting scammers så var försiktig. Har skrivit lite om detta.

Priser och villkor

Ordinarie pris för ett betalt medlemskap på Match.com är:

– 1 månad för 299 kr

– 3 månader för 597 kr (199 kr/månad)

– 6 månader för 894 kr (149 kr/månad)

Övrig information:

Se upp!  Automatisk förlängning av ditt medlemskap om du inte säger upp det i tid!

Du kan ladda hem en app för sajten för Iphone och Android

Länk till dejtingsajten

 

dejtingsajten

Mötesplatsen – med inriktning mot äldre

Det här är dejtingsajten för dig som är lite äldre. Den största gruppen här är mellan 30-40 år, enligt Mötesplatsen finns även många användare som är över 50 år. På mötesplatsen kan du skapa en profil, ladda upp bilder i fotoalbum och skriva dagboksinlägg.
Kommentar: Mötesplatsen är seriös och till skillnad från andra dejtingsajter finns det inte så mycket dejtingscammare på sajten. Här har jag träffat trevliga personer som tyvärr bodde lite för långt bort, men det finns trevliga personer i närområdet också.
Om Mötesplatsen.se
Mötesplatsen öppnade sommaren 2001 och varje år sedan dess har flera tusen singlar hittat kärleken hos oss. Här finns någon för alla – män och kvinnor i alla åldrar från hela Sverige.
Mötesplatsens ordinarie priser för VIP-medlemskap är:
Priser hos MP:
1 månad VIP 299 kr
3 månader VIP 199 kr per månad
6 månader VIP 149 kr per mån

Övrigt: Se upp!  Automatisk förlängning av ditt medlemskap om du inte säger upp det i tid!
Du kan också ladda hem en app för sajten för Iphone och Android.

Länk till dejtingsajten på webben

 

Tinder – en het dejtingapp

Tinders upplägg är enkelt, men har ändå lyckats revolutionera nätdejtingen. I appen kan du se personer som finns  i närheten, en i taget, baserat på var du befinner dig via mobilens gps. Gillar du vad du ser sveper du personens bild till höger, ogillar du sveper du vänster. En ny person dyker upp. Upprepa. Om två personer svept till höger på varandra blir det en matchning och ni kan börja chatta med varandra.

Min dotter träffade sin sambo via Tinder så visst funkar det. Dom har varit tillsammans i tre år nu.
Pris:  För 160 kronor per månad får du obegränsat antal swipes. Bara att ge sej ut och swajpa runt för att träffa den rätta. Lycka till.

Appen är gratis men då får du bara ett visst antal sökningar per dag.

Länk till dejtingsajten på webben

Happy Pancake – dejta på lyckliga pannkakan

Happy Pancake är en traditionell dejtingsajt i bemärkelsen att du har en profil där du kan skriva en längre presentation av dig själv och ladda upp bilder i ett album. Sedan söker du efter personer utifrån vissa kriterier. Till exempel typ av förhållande (vänskap, kort romans, seriöst förhållande), län, ålder, med mera. Hittar du personer som passar dessa och har en profil som tilltalar dig är det bara att skicka ett meddelande, eller en flirt. Inget väntande på att matchas ihop innan ni kan prata med varandra.

Trots att HappyPancake kryllar av härliga människor, ska man ändå vara försiktig och dejta säkert.

Kommentar: Happy Pancake kan vara kul om du inte är alltför seriös. Men jag tror säkert att det finns möjlighet att träffa sin kärlek där.

Pris: Happy Pancake är gratis. Reklamfinansierad.

Till dejtingsajten

 

E-darling

 

Beskrivning: eDarling vänder sig till dig som söker ett långvarigt och seriöst förhållande. När vi säger att eDarling är för singlar med höga anspråk, så menar vi att det är för dig som håller med om att du förtjänar en partner som verkligen passar dig. Vi gör det enkelt för dig att träffa rätt genom att tillhandahålla en mötesplats där du kan träffa andra singlar som matchar både din personlighet, dina intressen, ditt arbete och din utbildning.

Badoo

Beskrivning: Finns över hela världen sedan 2006. Har en mycket lätthanterad app med profilbilder och geografisk sökning.

Gratis. Det finns dock premiumfunktioner som kostar pengar.Alla åldrar
Antal användare: Uppger 209 miljoner användare över hela världen. Ingen uppgift över antal i Sverige.

Kommentar: ”Här finns många olika typer ja jag skriver typer för det känns som att många bara är ute för att ha lite kul och söker du seriöst ska du kanske välja en annan sajt.
När jag var där träffade jag en som jag trodde engelsman, på bilden såg han riktigt trevlig ut. Sen bad han att få ringa mej på viber. När vi sen pratade insåg jag, på hans knackiga engelska att detta var ingen engelsman. Han bad mej skicka pengar för han påstod att han jobbade i Afrika. Det var sista gången på Badoo och nej jag skickade inga pengar”

Passar dig som: Som vill ha lite kul och inte tar alltför allvarligt på dejting.

Länk till dejtingsajter

Lite blandade sajter

Ovanstående dejtingsajter är förstås inte de enda på marknaden. Numera finns det en uppsjö av både mobilappar och nischade sajter. Så ge dej ut och sök själv. Här kommer en lista på lite olika sajter som jag kollat in.

Grindr

Vad: App.

Beskrivning: Riktar sig främst till homosexuella män.

Sedan starten 2009 har Grindr snabbt vuxit till världens största sociala nätverksprogram för homosexuella, bi, trans och queer personer. Med miljontals dagliga användare som spänner över nästan alla länder i varje hörn av planeten, tar Grindr dej snabbt till en community som växer sig starkare varje dag.

Brenda

Beskrivning: För är icke-straighta tjejer. Brenda har rykte om att passa de som vill ha ”mer än sex” – även om man kan hitta sådana partners här också.

Plus i kanten för funktionen som gör det möjligt att skicka videomeddelanden.

Mazily

Dating, dejting, nätdejting och kultur, what?!

Mazily sjösattes i början av 2012 som en dejtingsajt för alla som är intresserade av kultur i någon form. Vi vill skapa en mötesplats på nätet där ett gemensamt intresse för musik, film, konst, litteratur, scen, design eller liknande fungerar som en katalysator för nya möten.

Lika barn leker kanske inte bäst, men vi tror ändå att det underlättar i ett förhållande om det finns intressen som bägge delar. Vi vill inte avgöra vad som är rätt, fel, fin eller ful kultur. Det är upp till våra initierade singlar att tycka till om. Du måste verkligen inte vara en kulturnörd för att testa dejting med Mazily, det räcker långt med en vilja att testa nytt och ett öppet sinne.

Victoria Milan

Diskret dejtande för gifta och människor i förhållande

Victoria Milan är Sveriges plats för utomäktenskapliga affärer, sexdejting och anonyma möten. Om du vill ha en affär utanför äktenskapet är detta dejtingsajten för dej. Här kan du träffa nya partner anonymt och utan krav.  Om du sedan krossar ett och annat hjärta på vägen är inget som sajten lägger sej i.

Cybervego.net

Behovet av ett forum för veganer / vegetarianer var grunden till utformningen av denna sajt. cybervego.net är den enda kontaktforum reserverad enbart till veganer / vegetarianer. Tjänsten på den här sajten är gratis.

Qruiser.com

Qruiser är en mötesplats för oss som är bögar, flator, bisexuella, transpersoner och queer. Och självklart för våra vänner. Alla, oavsett sexuell identitet, är välkomna på Qruiser om de fullt ut accepterar att Qruiser främst är till för HBT- (Homo, Bi, Trans) och queerpersoner.

Singlarmedbarn.se

Dejting för singel föräldrar

Från deras sida.
Singlarmedbarn.se är dejtingsidan för alla ensamstående föräldrar som söker sin nya stora kärlek eller bara en ny vän. Hos oss hittar du mängder med medlemmar från Sverige, Norge och Danmark som alla är ensamstående med barn. Ett liv som ensamstående förälder kan vara stressigt och det kan vara svårt att få tid över för dejting och sökandet efter den rätte. Det är här onlinedejting är så himla bra – nu kan du i lugn och ro söka igenom bland massvis med profiler och förhoppningsvis hitta just den som du tycker passar dig bäst.

60plus.se

Community för dig som vill lära känna andra 60plussare, dela erfarenheter och få exklusiva erbjudanden. Inget medlemskap, det enda du behöver göra är att gilla 60plus.se på Facebook

Solidlove.com

SolidLove är en tjänst som hjälper kristna i hela Skandinavien att finna kärleken, vänner och livspartner. På vår dejting-sida kan du söka bland mer än 15.000 profiler.

Tron och livet som kristen är något som präglar allt – också valet av partner. Det är mer än ett ”intresse” eller ”hobby”. Därför är SolidLove din dejting-sida.

Det är gratis att skapa en profil och att söka efter andras profiler

Sen är det upp till dig om du vill bli medlem endast 59 kr/mån

Farmerdating.se

Beskrivning: Dansk-svensk dejtingsajt som vänder sig till singelbönder som bor på landet. För ett fan av ”Bonde söker fru” är det här nåt för dej.

Farmerdating är en datingsida för singlar på landet – eller singlar som vill träffa singlar på landet.
Här är singlar från hela Danmark med målet att träffa andra singlar.
FarmerDating startade i juli 2003 och har sedan dess haft cirka 300 000 singlar skapade på webbplatsen.
Singlar är från alla delar av landet och har alla åldrar – dock måste du vara över 16 år för att kunna använda sidan.

Benaughty.se

POPULÄR DEJTINGSIDA SOM ROCKAR
Vår dejtingsajt är en plats där tusentals singelkvinnor och singelmän umgås online och ordnar fantastiska dejter i verkliga livet. Online dejting är 2000-talets bästa trend, i alla fall vad gäller att göra dig glad.

50plusmatch.se

Beskrivning: Om 50plusmatch

50plusmatch erbjuder online dejting för aktiva 50-plussare. Det är vad vi på 50plusmatch jobbat med sedan starten 2008. Detta val av målgrupp har visat sig vara en fördel: Flera kandidater som direkt matchar de kriterier som är viktigt för alla: Ålder.

Mindalike.se

Beskrivning:  Efter en kort koll undrar jag hur man blir medlem.Sajten beviljar dig bara ett medlemsskap om du har en årsinkomst på minst 500 000 kronor.
Eller en förmögenhet på tre miljoner kronor. Dessutom måste du ha en högskoleutbildning.

Göteborgsdejting

Äntligen har vi i göteborg fått vår egen dejtingsajt men den kommer att vara mycket mer än så. Vi kommer att samarbeta med restauranger olika evenemangarrangörer mm. som finns i göteborg. Medlemskap hos oss är helt gratis. Vi hoppas ni ska trivas hos oss och att ni ska kunna finna många nya vänner här på göteborgsdejting. Lycka till !

Norrlandskontakten

www.Norrlandskontakten.se har på drygt 5 år vuxit enormt. Intresset för en seriös mötesplats för alla Norrlänningar är enormt stort. Våran första medlem registrerade sig 2003-12-18. Tack för alla trevliga mail från er medlemmar 🙂 Kul att så många av er mailar oss och berättar att ni har träffat nya vänner och livskamrater här på NK.