En kontaktannons hur skriver man

Kontaktannons

Ja vad ska du tänka på när du skriver. Själv gillar jag när en person skriver nåt som får mej att skratta. Beskriv dina fördelar och dina positiva sidor. Att skriva en kontaktannons är som att göra reklam för sej själv. Kolla in en bra reklam du gillar och försök och ta reda på varför du gillar den.

Ibland så bara händer det. Det kan vara bra att sätta ut en bild för en bild säger mer än tusen ord. Det skapar ett förtroende. Har du bild får du oftast mer träffar också . Det finns till och med böcker i ämnet. Köp den här

På de sajter som inte har sex på programmet utan ska vara mer seriösa så godkänner redaktionen först fotot vilket innebär att allt för uppfinningsrika bilder sorteras bort. Så sätt inte in någon naken bild . Och skriv inte alltför mycket om sex i profilen om du är en person som söker en fast partner. Lämna inte ut allt för mycket om dej själv. Var kort och koncis och använd lite humor.
Tänk igenom ordentligt vad det är du vill få fram via din kontaktannons ,

Några goda råd till dej som vill skriva en bra kontaktannons .

Framhäv dina goda egenskaper.

Skriv gärna lite raljant be en vän om hjälp ifall du tycker det är svårt.

Skriv inte för mycket utan försök att skriva kort koncist och med glimten i ögat.

Och rubriken kan gärna sticka ut lite, då att du syns .

Nätdejta är den nya flugan >>

Kom ihåg att alla dejtar så det är inget du behöver skämmas för längre. Att skriva kontaktannonser var lite pinsamt för många tidigare. Den tiden är passe. Nu är det Nätdejting som gäller .
Så skriv en annons och sätt igång. Nätdejta mera.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.