Kontaktannons

Skriv en kul kontaktannons

Jag har satt ihop en kontaktannons på skoj. Du kan se den som ett litet tips på hur du kan skriva. Men allt är tillåtet så ta fram din uppfinningsrikedom. Själv gillar jag när en person skriver nåt som får mej att skratta. Skriv klart och koncist och inte alltför långt . Men beskriv dina fördelar och dina positiva sidor. Att skriva en kontaktannons är som att göra reklam för sej själv. Ibland så bara händer det. Det kan vara bra att sätta ut en bild för en bild säger mer än tusen ord. Det skapar ett förtroende. Har du bild får du oftast mer träffar också . Det finns till och med böcker i ämnet. Köp den här

På de sajter som inte har sex på programmet utan ska vara mer seriösa så godkänner redaktionen först fotot vilket innebär att allt för uppfinningsrika bilder sorteras bort. S å sätt inte in någon naken bild . Skriv inte alltför mycket om sex i profilen om du är en person som söker en fast partner. Lämna inte ut allt för mycket om dej själv. Var kort och koncis och använd lite humor.
Tänk igenom ordentligt vad det är du vill få fram via din kontaktannons Lycka till. Så här kan en kontaktannons se ut
kontaktannons
Här har du en glad och pigg ….!
Men hur bildar man sig en uppfattning om någon på ett par rader? Det går nog inte, men skulle jag vara tvungen hade jag nog valt att skriva trevlig, charmig , generös, ärlig, ödmjuk och självsäker. Allt under samma skal.Ja jag måste erkänna att jag verkligen är lite utöver det vanliga ! Sen att man är lite galen också men det är bara charmigt har jag hört.

OK, lite mer om mig kan man kika på nedan….SNABBFAKTA:
Längd:
Vikt:
Hår: .
Ögon:
Öron: .
Näsa:
Övriga kroppsdelar: Välproportionerade
Civilstånd: Ogift
Arbete: ja
Familj:
Aktiviteter:
Musik:
Bor:
Bil:
Diskmaskin:
Tvättmaskin: Japp
Strykjärn: Nix
TV/Stereo: Ja/Nej
Tavlor: Vill ha fler
Tapeter: ja
Möbler: Nja
Favoritalkohol:
Sprit:
Öl:

Man måste kyssa en massa grodor för att hitta en prins eller en prinsessa….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.