Nätet kommer att revolutionera vårt sätt att möta kärleken

Men trots allt detta. Visst är det är roligt att höra om alla som träffats på nätet och gift sej över gränserna. I somras åkte en god vän till ett bröllop mellan två personer som mötts på ICQ (ett chattprogram), han är engelsman och hon är norrländska. Och en annan kompis stack för några år sen till England, hon hade träffat sin drömkille där, via nätet. Nätdejting har kommit för att stanna. Hon bor förresten kvar där fortfarande.
Världen blir mindre och tänk på hur våra nya familjer kommer att se ut, med alla barn ur olika äktenskap och nu också detta med nätdejtingen. Kan berätta att jag också har goda vänner som varit i San Francisco, England och Korpilombolo. Så detta med att dejta på nätet har utvidgat gränserna och det är väl snarare bredbandet som sätter upp taggtråden idag. Dom länder som inte har samma tillgång till internet hamnar utanför gemenskapen.
Dejting på internet och mailande gör också att man kanske får chansen att hitta en partner för resten av livet.
Kanske sin tvillingsjäl.
Och förutsättningarna finns där för att lära känna någon ordentligt innan man kastar sej in i nåt vilket i sin tur gör att chanserna för ett livslångt förhållande kan öka.
Men som vi vet, osvuret är bäst. Tänk på hur det var under 1700-1800 talet ända fram till telefonen kom. När vi brevväxlade med vår älskade i åratal om man befann sig på olika platser. Dit är vi på väg idag igen. Det är en spännande framtid vi går till mötes.
Let the show Begin

Du kan ragga vilken tid på dygnet du vill och när du vill det finns alltid nån där.Du kan ragga på folk från hela landet, vilket ökar utbudet. Men kom ihåg distans relationer kan vara tuffa. Du får vara blyg, för du avgör själv när du är redo att träffas.

Sen kan du lära känna en person på ett helt annat sätt än om du raggar på krogen. Men kom ihåg att vara försiktig. Lämna inte ut information om dej själv som kan skada dej. Behåll, namn , telefonnummer och din riktiga epost adress till du är säker på att den du pratar är den han /hon är den hon utger sig för.Ett tips om man vill prata med varandra ändå kan vara att skaffa ett skype konto. Skype är IP telefoni som funkar perfekt.

Man får heller inte vara för försiktig för så händer aldrig nåt. Har stött på folk som bara vill sitta och gagga på nätet, det gör ingen glad.Ska ni träffas så gör det på en öppen plats. Ett fik eller ett matställe. Var dej själv på daten och ha en kompis som backup ifall det skulle spåra ur.
Någon som kan ringa dej och få dej att snabbt kasta dej iväg ifall dejten är katastrof.

Fördel krogen:
Du vet direkt hur personen ser ut, och det är ju värt en del. Sannolikt bor den du träffar nära dej. Är du blyg är det accepterat att kompensera med en öl eller två. Men kom ihåg att man bländas lätt av ett utseende när man träffar någon på krogen och det har en tendens att bli felval man gör med lite under västen. Att maila och dejta på det sättet är alltså inte helt fel.

Råd och rön om dejting
Visste du att under det tre sista månaderna 2004 besökte cirka 897000 svenskar nätdejtingtjänster, enligt analysföretaget Nielsen Netratings. Match.com ligger etta,
SprayDate tvåa och
Mötesplatsen har kommit in på tredje plats.
Jag och min man träffades för 3 år sedan på Spray Date, idag är vi gifta och planerar för vårt första barn.. Så visst går det..

1.Skriv en kul profil –
Tips på hur finner du här

2.Sätt in ett välliknande foto

3.Ta dej tid att lära dej hur sajten fungerar och hur du

kan ta emot

och skicka meddelanden.

4.Var dej själv när du ska dejta tips

Det kommer du att tjäna på i längden.

Dejta försiktigt för det finns en och annan efterhängsen person därute.

Att Dejta är en trevlig form av umgänge med rätt person.

SKA DU på DEJT IKVÄLL

Hillevi — för gammal för att dejta?..

http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/story
/0,2789,554199,00.html
Kan man verkligen bli för gammal för att dejta – dumt tycker panelen
Amanda Ooms internetdejtar i ny film
en annars känd film om samma ämne är
”youve got mail”. Mindre sex och mer kärlek tack ,
nåt som många med mej eftersträvar.
Det blir lite trist att bara snacka sex på nätet.
Dejting- den nya guldgruvan på nätet

Hitta kärleken på nätet – går det?-
Vi träffades på Internet, va?
Allt fler unga svenskar söker kärleken via nätet

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.