Sex and Drugs and Rock and roll dejta safe

När du dejtar. Dejting utan är inte att rekommendera. Använd kondom.:) Sex and Drugs and Rock and roll som Axl Rose skulle ha sagt. Tänk vad dom får till det rockstjärnorna. Och alltid ska dom dejta blondiner. Blondes have more fun.

Nu så, har Micke i bonde söker fru och hans Marita fått varann så utfallet av den dejtingsåpan slog ju väl ut,
och Linda grät :).
Grattis önskar redaktionen och hoppas att dom ska bli lyckliga i alla år. Men visst är det lättare att mötas när man är äldre och att träffa rätt partner. Man vet vad man vill.
Nu så börjar Bonde söker fru. Jag tror det kan vara trevligt att dejta en bonde förutsatt att han gillar samma saker som mej :).

Jag såg första avsnittet och jag gillar verkligen programmet . Utformningen och den trevliga Linda gör att det får klart bra betyg. Och sen så är det kul att höra hur killar resonerar.Bonde söker fru är verkligen en succe och spänningen stiger, Men nog ska vi väl få se ett och annat bröllop hoppas jag.. Dom sajter som kan bjuda på ett kul innehåll har alla chanser att lyckas.

För Göteborgare och andra kolla in Göteborgsdejten.

Missa inte DEJTINGDJUNGELN nytt program i 2:an om kärlek, börjar Torsdag.

Faktiskt helt i min stil.

Kollar ni på FLING förresten
Fling är mer för en yngre publik. Fast jag ogillar detta med att man ska jämföra rumpor och detta speciellt i ett samhälle där vi ändå är så himla utseendefixerade. Unga tjejer idag har tillräckligt med komplex
Och måste alla som är med vara supersnygga och jätteballa. Nej bort med likriktningen i det här samhället och låt mångfalden leva. För skönheten sitter inte bara på utsidan , trot den som vill. Det finns vackra människor som bara blir fulare och fulare ju mer man lär känna dom. Och Fula (vad nu det är) som blir vackrare ju mer man lär känna dom.

LJUVA DAGAR

.
Ljuva dagar en sajt för dej över 50 snygg design och lättöverskådlig. Än så länge inte så mycket medlemmar men du kan nog träffa en och annan trevlig person på sajten och den är stilren, det märks att ägarna bemödat sej om användarvänlighet.

Stardating om du söker lite ungdomligare dejting. Kul med en liten direktchatt på utsidan

Skriv om era erfarenheter så det blir lite fart i forumet.

 

Har ni dejtat i sommar förresten , om inte gör det nu istället. Ge hösten lite guldkant i tillvaron och unna dej lite lyx och flärd, kanske en spabehandling eller thai massage. Sen är det bara dejta igen.

Såg ni programmet om vetenskaplig dejting. Ett företag i England förökte matcha människor på olika sätt via olika kriterier.
1.Att man vill möta någon som liknar en själv.
2.Via frågor om allt, intressen osv..

Sen testade man att sammanföra deltagarna via speeddejting men det funkade inte alls. Så allt handlar om kemi hur man än vrider och vänder på det, samt tidigare erfarenheter i livet.

Nästa gång du möter en intressant person lukta på personen. :)

Lycka till

Hoppas det inte är för varmt där ni befinner er.
Passa på att spana på stranden om ni är där. Varför inte våga lite . Kanske vågar du ta första steget och fråga om en dejt. Eller bara flörta lite.Lycka till

Nytt dejtinguttryck har uppfinnits av undertecknad.

DEJTASFÄREN. Betyder allt som handlar om dejting och den värld som dejtare befinner sej i. Kom ihåg var det började.:)
Dejtasfären..

Bye the way läs mitt inlägg på höskullen.

Till hösten börjar Bonde söker fru
20.30

Dejta en bonde hos farmerdating.se Som ett elstaket i ändan, det pirrar. Så kan kärlek kännas för en bonde.

4 an kan verkligen göra roliga program. Linda Isaksson som programledare är perfekt. Det kommer säkert att finnas tjejer som vill dejta en bonde. Kan inte hjälpa det men jag tänker osökt på “Grabben i graven bredvid” av Katarina Mazetti som också handlar om dejting med en bonde.

På tal om Katarina Mazetti läs Tarsans också jättebra. Mariana är fattig tvåbarnsmamma med en både fysiskt och psykiskt frånvarande man. Janne är nyrik it-konsult med en vardag som Mariana inte ens kan drömma om. Men trots att de lever helt olika liv dras de till varandra och träffas under ganska egendomliga former. Dejting är kul ibland.

Ni har väl inte missat att 3:an startar Fling i höst. En dejtingsåpa till med Josephine Crafoord som programledare.
På 4:an startar bonde söker fru med Linda Isaksson som programledare.
5:an lär väl inte vara sämre, vi får väl se vad dom matchar med.

Det finns massor av människor som är kärlekssökande visar statistiken.
Jag misstänker att folk jobbar så mycket, så att dom inte har tid att träffas annat än via olika nätdejtingsajter.
Till och med Dr Phil har kastat sej in i detta med hull och hår och försöker hjälpa några singel kvinnor att hitta rätt man i livet.:)

Det handlar om dejting i år och alla söker men saliga äro det som finner också.
Var inne på Spray och träffade en kvinna där som sa sej mött kärleken så nog går det.
Men jag tror mer och mer på att man ska dejta nära dvs. är betydligt enklare och orsakar mindre problem.Flyttning, problem med svartsjuka osv.

För visst kan detta med nätdejting orsaka problem det är helt säkert.

Såg ni förresten programmet om dejtare från Usa. Gick på femman och handlade om Amerikanska nätdejtares öden och äventyr. Där var det verkligen en brokig skara människor som sökte kärleken . Och några fann den, fast andra fick söka vidare. Men visst kan kärleken vara digital. Digital dating-det ni.
Oj nu blev det snurrigt
Ja fast i Dokusåpans värld är allt möjligt.
I programmet The Ultimate LoveTest kan man verkligen säga att så är fallet.

Please follow and like us: