Varför nätdejting framför vanlig dejting

Jo därför att
Du kan ragga vilken tid på dygnet du vill och när du vill det finns alltid nån där.Du kan ragga på folk från hela landet, vilket ökar utbudet. Men kom ihåg distans relationer kan vara tuffa.

Du får vara blyg, för du avgör själv när du är redo att träffas.

Sen kan du lära känna en person på ett helt annat sätt än om du raggar på krogen. Men kom ihåg att vara försiktig. Lämna inte ut information om dej själv som kan skada dej. Behåll, namn , telefonnummer och din riktiga epost adress till du är säker på att den du pratar är den han /hon är den hon utger sig för.Ett tips om man vill prata med varandra ändå kan vara att skaffa ett skype konto. Skype är IP telefoni som funkar perfekt.

Man får heller inte vara för försiktig för så händer aldrig nåt. Har stött på folk som bara vill sitta och gagga på nätet, det gör ingen glad.Ska ni träffas så gör det på en öppen plats. Ett fik eller ett matställe. Var dej själv på daten och ha en kompis som backup ifall det skulle spåra ur.
Någon som kan ringa dej och få dej att snabbt kasta dej iväg ifall dejten är katastrof.

Fördel krogen

Du vet direkt hur personen ser ut, och det är ju värt en del. Sannolikt bor den du träffar nära dej. Är du blyg är det accepterat att kompensera med en öl eller två. Men kom ihåg att man bländas lätt av ett utseende när man träffar någon på krogen och det har en tendens att bli felval man gör med lite under västen. Att maila och dejta på det sättet är alltså inte helt fel.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.