Veckans dejting funderingar

Jag läste att dom som dejtade mest på nätet var 40+.och att kvinnorna dominerade.
Min teori är att det är enklare att träffa rätt om man brev-växlar (mejlar) , dessutom vet man kanske vad man vill förhoppningsvis. Men ibland förvånas jag över alla medelålders män och kvinnor som börjar bete sej som tonåringar på nätet. .

Men visst är det är roligt att höra om alla som träffats på nätet och gift sej över gränserna, i somras åkte min kompis till ett bröllop mellan två personer som mötts på ICQ (ett chattprogram) han var engelsman och hon från norrländska.
Och jag hade en kompis som stack för några år sen till England, hon hade träffat en kille där via nätet.
Hon bor där fortfarande.

Världen blir mindre och tänk på hur våra nya familjer kommer att se ut, med alla barn ur olika äktenskap och nu också detta med nätdejtingen. Vilken global värld alla ungdomar växer upp med idag.

Själv undrar jag hur blir man en bra partner och hur träffar man en bra partner.
Ja jag tänker följande beroende på ålder och var man är i livet väljer man olika.
Är man mellan 15-25 väljer man kanske någon som liknar en själv och som gillar samma saker.
Gärna nån som är häftig och snygg. Nån man kan visa upp.

Sen kommer man till nästa stadium i livet, sätta bo fasen. Då söker man kanske efter en man/kvinna att kunna skaffa barn med, och få en lycklig framtid med. Där blir det oftast fel. Ã…tminstone om man får tro skilsmässostatistiken. Kanske är det så att när barnen kommer så inser man att man kanske inte var så lika.
Vårt samhälle är inte direkt är vänligt på det sättet att många jobbar alldeles för mycket .
Men dom som klarar sej igenom den här fasen brukar klara resten med.

Sen har vi alla 40+ som återigen söker nya partner, denna gång ska det passa med hans och hennes barn med. Nya släktkoalitioner uppstår.

Och till sist kommer vi till dom med uppvuxna eller nästan uppvuxna barn. Där är man tillbaks där allt började, att hitta en kompis som man kan göra kul saker med.

Ska bli spännande att se vad som händer sen eftersom vi nu ser en massa 45 åringar som börjar skaffa barn. Ska dom klara det dom yngre inte gjorde. Att hålla ihop.

Ja endast tiden kan utvisa, men om du lär känna en person ordentligt innan du kastar dej in i relationen har du bättre chanser. Därför kanske detta med internetdejting och mailande fyller ut en funktion. Att man lär känna någon innan. Och möjligvis kanske man kan hitta en partner för resten av livet.
Men som vi vet, osvuret är bäst.