g-punkt

Erogena zoner är de områden på kroppen som svarar på sexuell stimulering och för män är en av dessa zoner ofta okänd, vilket är förvånande med tanke på det oerhörda nöje den kan ge. Detta område, känt som mannens G-punkt eller P-punkt, är beläget i prostatakörteln och kan nås både internt och externt.

Var är mannens G-punkt?

Mannens G-punkt, vetenskapligt känt som prostatakörteln, är ungefär stor som en valnöt och sitter vid roten av penis, precis under urinblåsan. Extern stimulans av denna erogena zon kan uppnås genom att massera perineum, området mellan pungen och anus.

Hur stimulerar man mannens G-punkt?

För att massera mannens G-punkt utifrån kan du trycka och massera området mellan pungen och anus. Var noga med att använda massor av glidmedel och börja försiktigt, öka trycket gradvis baserat på hans respons.

För intern massage, förutsatt att både du och din partner är bekväma med det, kan du använda ett finger för att nå och massera hans prostata. Använd mycket glidmedel och låt fingret glida in försiktigt, med handflatan vänd uppåt. När du är cirka 5 till 7 centimeter inne, krok ditt finger lite uppåt i en ”kom hit” rörelse. Du bör kunna känna den lilla valnötsliknande bulan – det är prostata.

Varför skulle du vilja stimulera mannens G-punkt?

Prostatamassage kan resultera i intensiva orgasmer som skiljer sig från de som vanligtvis uppnås genom endast penil stimulans. Dessutom kan regelbunden prostatamassage främja hälsan genom att öka blodflödet till området, vilket kan hjälpa till att minska risken för prostataproblem.

Säkerhet och komfort

När du utför någon typ av anal lek, är det viktigt att tänka på säkerhet och komfort. Använd alltid massor av glidmedel och börja försiktigt. Hygien är också av yttersta vikt – se till att tvätta händerna och naglarna noggrant innan du börjar. Om du har långa naglar, kan det vara en bra idé att använda ett fingerkondom eller en latexhandske för att skydda din partner.

mannens-g-punkt

Att utforska kroppens erogena zoner kan ge ny njutning och upphetsning i ditt sexliv. Genom att vara öppen och experimentell kan du upptäcka nya sätt att ge och få nöje. Ha roligt med att utforska!

Mannens G-punkt: En dold skatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *